Skip to content
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebook-f Twitter Instagram
Codzienny Poznań
Codzienny Poznań
Menu
Wiadomości
Kultura
Sport
Styl życia
Biznes
Turystyka
Ekologia
Moto
Zdrowie
Hej Poznań
Historia Poznania
Nowe Miasto
Wilda
Jeżyce
Stare Miasto
Grunwald

Strona główna » Blog » Kulinaria » Jak nie marnować jedzenia?

Jak nie marnować jedzenia?

Wielu Polaków codziennie marnuje jedzenie. Kucharz Piotr Kucharski podpowiada, w jaki sposób wykorzystać produkty, które zwykle wyrzucamy.

W Kulinaria, Styl życiaDnia 8 lutego, 2017

Tagi: kulinariaprzepisy

Nawigacja wpisu

Poprzedni
Poprzedni

Orlik w Ogrodzie Jordanowskim czynny przez cały rok

Następny
Następny

Program priorytetowy „Piecyk – 2017”

Zobacz również

  • Magia ziół, czyli bliskowschodnia kuchnia w polskim wydaniu
  • Sposób na idealną babkę piaskową
  • Czarna porzeczka – bomba witaminowa nie tylko na deser
  • Co jedli pierwsi Słowianie? Przepis na zupę sprzed tysiąca lat
  • Przepisy na pyszne letnie ciasta
  • Pyszne babeczki ze szparagami
  • Słodkie desery z różnych stron świata
  • Kukurydza w różnych formach
Nie mieli miejsca na postój tramwajów, więc ponad 40 lat temu wybudowali tory odstawcze
Nie mieli miejsca na postój tramwajów, więc ponad 40 lat temu wybudowali tory odstawcze
A. Karczewska
Plac Wolności w nowym świetle. W Fotoplastykonie Poznańskim otwarto wystawę o historii jednego z najważniejszych miejsc miasta
Plac Wolności w nowym świetle. W Fotoplastykonie Poznańskim otwarto wystawę o historii jednego z najważniejszych miejsc miasta
A. Karczewska
Święto Zmarłych w Poznaniu – tradycje, tajemnice i wielkopolski wymiar pamięci
Święto Zmarłych w Poznaniu – tradycje, tajemnice i wielkopolski wymiar pamięci
Angelika C.
Poznań wobec tajemnic świąt: od dziadów po Halloween
Poznań wobec tajemnic świąt: od dziadów po Halloween
Angelika C.
Więcej
 
 
 
 
 
 
 
Polska
Sport
Biznes
Lifestyle

© 2025 CodziennyPoznań

Polityka prywatności
Reklama
Kontakt

Realizacja